Search

Пътно Строителство

Нашият екип предлага професионални услуги по асфалтиране в София и околността, с фокус върху качеството и удовлетворението на клиентите. Стремим се да осигурим надеждни и достъпни решения, които да отговарят на вашите нужди. Разполагаме с необходимата техника и опит, за да реализираме успешно всеки проект, независимо от сложността му. Предлагаме асфалтиране на улици, пътища, паркинги, тротоари, дворове, както и закърпване на дупки и полагане на различни видове асфалтови смеси и унипаваж. Работим по утвърдени стандарти, за да гарантираме високо качество на изпълнението. За индивидуална оферта, свържете се с нас.

Асфалтиране на пътища

Извършваме професионално асфалтиране на пътища с помощта на съвременни високотехнологични машини, които осигуряват прецизно полагане на асфалта. При работа върху по-големи площи е от съществено значение процесът да не бъде прекъсван, за да се постигне оптимален резултат. Нашите специалисти се отличават със своята бързина и качество на изпълнение, като поставят на първо място удовлетвореността на клиентите. Важно е да се отбележи, че за постигане на 100% качествено асфалтиране на пътища, теренът трябва да бъде подготвен по най-добрия начин. Това включва запълване на дупки в старата настилка, фрезоване на изпъкнал асфалт, полагане на фракции за терена, оформяне на асфалтираната зона и правилно изграждане на отводнителни шахти.

Асфалтиране на тротоар

Асфалтирането на тротоари е ключов елемент от градската инфраструктура, който осигурява безопасност и удобство за пешеходците. Ние предлагаме професионални услуги по асфалтиране на тротоари, съобразени с най-високите стандарти за качество и дълготрайност. С нашия опит и съвременна техника гарантираме прецизно изпълнение на всеки проект, независимо от неговия мащаб. Използваме висококачествени материали, които осигуряват здравина и издръжливост на тротоара. Нашият екип работи бързо и ефективно, като се стреми да минимизира неудобствата за жителите и да завърши проекта в договорения срок. Ако търсите надежден партньор за асфалтиране на тротоари, ние сме тук, за да предложим най-доброто решение за вашите нужди. Свържете се с нас, за да получите персонализирана оферта и професионално обслужване.

Асфалтиране на големи малки площи

Асфалтирането на големи и малки площи изисква прецизно планиране и професионално изпълнение, за да се осигури дълготрайна и качествена настилка. Независимо дали става въпрос за голям паркинг, двор или малка пътека, ние предлагаме цялостни решения, съобразени с вашите нужди и изисквания.

Нашият екип разполага с богат опит и модерна техника, което ни позволява да работим бързо и ефективно върху различни видове терени. За големите площи, ние използваме специализирани машини, които гарантират равномерно полагане на асфалта и устойчивост на натоварванията. При по-малките площи, нашите специалисти прилагат ръчни методи за максимална прецизност в детайлите.

Процесът на асфалтиране включва внимателна подготовка на основата, полагане на асфалтовата смес и оформяне на настилката, за да се осигури оптимална здравина и гладкост. Използваме висококачествени материали, които осигуряват дълготрайност на настилката, независимо от климатичните условия и интензивността на ползване.

Независимо от размера на проекта, ние се ангажираме да предоставим професионално изпълнение и отлично обслужване. Свържете се с нас, за да обсъдим вашите изисквания и да получите индивидуална оферта за асфалтиране на големи и малки площи.

Как се определя цената?

Цената за асфалтиране се определя от:

  1. Избор на материал
  2. Необходим брой работници и машини за извършване на проекта. 
  3. Срок на изпъление
 

Укрепване на асфалта

Укрепване на асфалта Уплътняването на настилката се извършва чрез валяци, греди и др. Важно е да се отбележи, че преминаването на хора и превозни средства след полагането на асфалта допълнително спомага за уплътняването му. Почистване на работната площадка – Събиране и извозване на боклука след приключване на работа.

Редене на унипаваж

Унипаважът е универсално решение – независимо дали се използва в градска среда или го предпочитате за градината или двора. Винаги е добър избор заради добрата си естетика и издръжливост. В сравнение с всички други естествени настилки, унипаважът може да бъде с разнообразен дизайн и на достъпна цена. Това е и един от най-древните материали за изграждане на пътища, като към днешна дата на пазара се предлагат най-различни вариации на естествени камъни, които са подходящи за настилка – варовик, гранит, гнайс, пясъчник. Много от нашите клиенти се спират именно на гнайс, защото е устойчив и настилките, изградени от него, изглеждат много красиви.

Ориентировъчни цени

 

Асфалтиране на пътища

50лв./ кв. м

Редене на унипаваж     

60лв./ кв. м

Студен асфалт              

50лв./ кв. м

За точна оферта, моля, изпратете запитване или се обадете на 0886 279 235 или 0893225992

Свържи се с нас

Обадете се сега и уговорете час за оглед с нашия представител в удобно за вас време. Гарантираме  Ви професионализъм, бързина и качество на обслужване.

ОБАДИ СЕ СЕГА