Search

Кърти, чисти и извозва

Предлагаме на клиентите си разнообразие от услуги от ВиК, асфлатиране, изграждане на канализация до ремонтни дейности, къртене и извозване в София. С богатия опит, който сме натрупали през годините, осигуряваме високо качество на изпълнение и конкурентни цени за: къртене на бетон, къртене на стени, къртене на баня, къртене на плочки, къртене на подпрозорци, къртене на кухня и къртене на комин. Ако се нуждаете от нашите услуги, моля свържете се с нас, за да получите подробна информация и безплатна оферта.

Доверете се на професионалистите

Ние предлагаме разнообразие от услуги по къртене на стени, бетонни повърхности, комини, мазилки, фаянс, мозайка, теракот, замазки, тухли, мрамор, подпрозоречни пространства, стъпала, бани, басейни и дупки. Нашите опитни специалисти са тук, за да предоставят висококачествено изпълнение на всякакви къртачни дейности, съобразени с вашите нужди.

Освен къртенето, предлагаме и услуги по транспорт и товаро-разтоварване в София и околностите. Ние извършваме превози на мебели, багаж и стоки, като нашите шофьори и екипи се грижат за безопасното и навременно доставяне на вашите товари до желаното място. Можете да разчитате на нас за надеждност и отлична организация в транспортните услуги.

За почистване на мазета, тавани и гаражи в района на София, ние също имаме решение. Предлагаме специализирани услуги за товарене и извозване на различни видове отпадъци, включително битови, строителни, дървени и метални материали.

Цени
Kърти, Чисти и Извова

 
Къртене на баня40 лв./ кв. м
Къртене на тоалетна             200 лв.
Къртене на бетон                    140 лв./ куб. м
Къртене на тухла                    60 лв./ куб. м
Къртене на фаянс, теракот 32 лв./ кв. м
Къртене на мозайка      16 лв./ кв. м
Къртене на Ytong                    24 лв./ кв. м
Къртене на комин        160 лв.
1 хамалин /за 1 час/                36 лв.
2 хамали с транспорт /за 1 час/    120 лв.
Почистване на мазе или таван  цена след запитване
Транспортни услуги по преместванецена след запитване
Изхвърляне на боклуцицена след запитване
Друго  цена след запитване

За точна оферта, моля, изпратете запитване или се обадете на 0886 279 235 или 0893225992

Свържи се с нас

Обадете се сега и уговорете час за оглед с нашия представител в удобно за вас време. Гарантираме  Ви професионализъм, бързина и качество на обслужване.

ОБАДИ СЕ СЕГА